top of page

József Dubniczky

Hungary

My name is József Dubniczky, I mostly make abstract drawings, which I make in detail because I want to show that despite my diagnosis, I can create value with my drawings, and I want them not to remain invisible, but to pay attention to art and thereby show myself. My mental state fluctuates, but for the most part, I am making good progress and have had good results in my recovery and will continue to do so. I also do a lot for myself with art. I am an experienced expert in the Awakenings Foundation, I help others, I live a full life and my goal is to become a good helper, I am happy about this project so that people can see our work on a wider scale.

 

A nevem Dubniczky József, főleg absztrakt rajzokat készítek, amiket azért készítek részletesen, mert szeretném megmutatni, hogy diagnózisom ellenére értéket tudok teremteni a rajzaimmal, és szeretném, ha nem láthatatlanok maradnának, hanem a művészetre figyelnének. és ezáltal megmutatom magam. A mentális állapotom ingadozik, de többnyire jól haladok, és jó eredményeket értek el a felépülésemben, és így is fogok tenni. A művészettel is sokat teszek magamért. Tapasztalt szakértő vagyok az Ébredések Alapítványban, segítek másokon, teljes életet élek és az a célom, hogy jó segítővé váljak, örülök ennek a projektnek, hogy az emberek szélesebb körben is láthassák munkánkat. ​

The artists' stories

"The Vibrant Mind" is an art contest that celebrates artistic expression from individuals with mental health conditions. By focusing on the artists' work rather than their various diagnoses, it hopes to promote a stigma-free and inclusive environment.

 

That being said, the participants were given the option to share their background stories if they wished to do so.

Our gallery

bottom of page